Dat is wat Hetvakantiebureau.nl haar vakantiegasten wil bieden. Zij verwelkomen ieder jaar veel gasten: senioren zonder zorgbehoefte, maar ook senioren die niet (meer) zo eenvoudig zelfstandig op vakantie kunnen of durven, omdat zij zorg of begeleiding nodig hebben door een chronische ziekte of een beperking. Ook organiseren zij vakanties voor specifieke doelgroepen zoals: mantelzorgers met een thuiswonende partner met dementie, mensen met een visuele beperking of met een licht verstandelijke beperking. Ook worden er, samen met YMCA YCamps Eenoudervakanties, tijdens de zomerperiode vakanties voor eenoudergezinnen georganiseerd. RCN stelt in 2018, i.s.m. Hetvakantiebureau.nl opnieuw bungalowvakanties beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. Deze vakanties zijn bestemd voor gezinnen met schoolgaande kinderen met een bijstandsuitkering die anders geen mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan.

De prijzen variëren per accommodatie en arrangement. De kosten zijn voor eigen rekening. Er kan eventueel aanspraak worden gedaan op een bijdrage van de Diakonie of het Vakantiefonds. Er zijn vrijwilligers die 24 uur per dag klaar staan om de gasten een heerlijke zorgeloze vakantie te bezorgen, en indien nodig, zorg of begeleiding te bieden.
Voor meer informatie: www.hetvakantiebureau.nl. U kunt bij ons een vakantieboekje aanvragen. Ook kunnen we u helpen bij het invullen van de formulieren.

Misschien een keer als vrijwilliger mee? Het vrijwilligersteam bestaat uit enthousiaste, betrokken mensen met een uiteenlopende achtergrond, opleiding en ervaring, die het geven van aandacht aan de gasten voorop hebben staan. Het hele jaar door zijn er diverse functies beschikbaar (verpleegkundige/verzorgende, gastvrouw/-heer, recreatiecoördinator, etc.). Bent u iemand die dit aanspreekt? Ook hierover kunt u een informatieboekje bij ons aanvragen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onderstaande diakenen:
Mariska Otten (voor contactgegevens klik hier)
Joukje Jagersma (voor contactgegevens klik hier)